Boerenbont servies

Ruim aanbod van nieuw boerenbont - boerenbonter - kitchen van Royal Boch

Archief berichten


16 oktober 2013
Surprise Surprise

Wanneer u vanaf vandaag een bestelling plaatst van € 100,00 (excl. verzendkosten), krijgt u een leuk cadeautje.
Uiteraard verpakt in een toepasselijk kadopapiertje.
Deze actie loopt t/m 31 december 2013 zolang de voorraad strekt.10 december 2012
Aktie: Facebook


Ik "zit" al wat langer op facebook. Ik heb een aparte pagina gemaakt waar ik zo nu en dan ook foto's en nieuwtjes zal plaatsen.
Ga naar onderstaande link en vind die pagina leuk. Zodat u voortaan automatisch op de hoogte blijft.

Ik zou het leuk vinden als u deze pagina ook gaat volgen. Zodra ik 250 "likes" heb, wordt om dit te vieren een "Boerenbontservieskadobon" ter waarde van € 50,00 verloot.

Klik hier en "like" de Facebookpagina.


21 november 2011
Nieuwe placemats

Sinds vandaag kan ik u ook mooie placemats leveren. Dat maakt een mooi gedekte tafel natuurlijk helemaal compleet. Deze kunt u ook terug vinden bij "Overige artikelen".
16 november 2011
Nieuw

Ik moest er even op wachten, maar dat wachten is beloond. Ze zijn namelijk binnen: de blikken met boerenbont motief. En ik vind ze hartstikke mooi. U ook? Kijk bij mijn voorraad Boerenbont bij "Overige artikelen". Leuk toch om te vragen voor Sinterklaas of Kerst? Of kado te doen?
5 november 2011
Kan niet wachten..

Het worden leuke tijden voor ons als boerenbont liefhebbers. Ik verklap nog niks, maar hou de komende weken de site in de gaten. :-)
20 augustus 2011
Voorraad overzichtelijker

Als u mijn assortiment bekijkt, valt het u misschien op dat ik de indeling heb gewijzigd. Zo is bijvoorbeeld het witte Boerenbont servies ("kitchen") onderverdeeld in drie groepen. Ik hoop dat hiermee voor u het aanbod nog overzichtelijker is geworden.
26 juni 2011
Nog meer textiel:

Wie kent niet het textiel van Elias? Ik gebruik al jaren thee- en handdoeken van dit merk en er is nog steeds geen spoor van slijtage te bekennen. Deze hand- en theedoeken, maar ook ovenwanten, pannenlappen, keukenschorten etc in 3 verschillende kleuren heb ik nu ook op voorraad.
12 juni 2011
Textiel:

Ik heb een nieuwe groep aan mijn collectie toegevoegd: Textiel.

Bij een mooi gedekte tafel hoort natuurlijk een mooi tafelkleed met boerenbont motief. Of bekijk de hand- en theedoeken die ik u kan leveren.