Boerenbont servies

Het grootste assortiment nieuw en gebruikt Boerenbont - Boerenbonter - Royal Boch Kitchen

Leveringsvoorwaarden

 

Tja, nu komt het formele gedeelte. U zult waarschijnlijk net als ik niet van "de kleine lettertjes" houden. Ik zal er alles aan doen om uw bestelling goed en vlotjes te laten verlopen.
Maar toch is het goed als u weet wat we met elkaar afgesproken hebben.

ALGEMENE VOORWAARDEN:

Bestellen

Na uw bestelling per email of telefoon ontvangt u van mij een factuur per e-mail. In deze e-mail is een linkje opgenomen naar Mollie. Als u op deze link klikt, kunt u de factuur via iDeal betalen. Wel zo makkelijk.

Prijzen en betaling

De vermelde prijzen van de artikelen zijn in euro´s en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld. Ik verwacht dat uw betaling binnen 7 dagen na ontvangst van de bevestiging op mijn rekeningnummer: IBAN-nummer NL66RABO0122782631 ten name van Boerenbontservies te Arnhem is bijgeschreven.
Onder betaling versta ik het volledige aankoopbedrag inclusief de verzendkosten.

De genoemde prijzen zijn voorbehouden van eventuele typefouten en prijswijzigingen.

Levering

Pakketten worden verstuurd na ontvangst van uw betaling.
De levertijd voor pakketten bedraagt 1 tot 5 werkdagen.
Wij versturen geen pakketten naar het buitenland met uitzondering van Belgiƫ en Duitsland.
Boerenbontservies stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen of verlies tijdens het transport van de bestelde goederen.
Ik laat de pakketten verzenden door PostNL, na verzending krijgt u van PostNL via e-mail een barcodenummer. Met dit nummer kunt u (meestal de volgende dag) zien wanneer het pakket bij u wordt aangeboden door de postbode. Klik hier om uw track & trace nummer in te vullen. Zie voor leveringsvoorwaarden www.postnl.nl.
Wilt u de artikelen zelf ophalen, neem dan van te voren contact met mij op, per email of per telefoon, voor het maken van een afspraak.

Boerenbontservies is niet aansprakelijk voor eventuele schade aan de producten tijdens het transport.
Ik pak uw goederen zo zorgvuldig mogelijk in.

Geretourneerde artikelen mogen niet beschadigd zijn en moeten worden teruggestuurd in de originele verpakking.
De verzendkosten van de geretourneerde artikelen zijn voor rekening van de klant. U kunt pas iets retourneren na telefonisch contact of afspraak per email.
Indien het teruggestuurde artikel voldoet aan deze voorwaarden, wordt het aankoopbedrag teruggestort op het door u opgegeven bankrekeningnummer.
De aan Boerenbontservies betaalde verzendkosten worden niet terugbetaald.